57
63
REGINA CARMELI

Nova derrota del júnior masculí que ha entrat en una mala dinàmica.
El partit va començar molt malament pels artesencs que permetien cistelles molt fàcils i no trobaben el seu joc per poder anotar. Després de 3 minuts fatídics, on el marcador reflectia un 0-8, feia pensar que els visitants tindrien un partit plàcid.
Però passats 15 minuts de joc, l'Artés per fi va treure l'orgull que tant es demanava desde feia dies i va començar a millorar notablement amb el seu joc. Els rubinencs els costava més atacar i perdien més pilotes, cosa que feia que els locals comencecin a remuntar i a falta de dos minuts encapcelessin el marcador.
Després d'uns minuts d'estira i arronsa els artesencs van sucumbir amb un triple a falta de pocs segons que va fer perdre totes les opcions de victòria.

Tot i ser la 5à derrota consecutiva, el júnior va saber treure l'orgull i les ganes de competir i va plantar cara fins al final, cosa que feia partits que no es veia. Esperem que segueixi així amb aquestes ganes i orgull

Carles 8, Joan 14, Felipe 4, Arnau R, David 3- cinc inicial- Sergi 10, Albert 12, Solà, Solsona 6

dissabte, 9 gener, 2016 - 17:45