LA LLOSA ARTES 62 - C.B. SANT JOSEP 78 | CLUB BÀSQUET ARTÉS
LA LLOSA ARTES
62
78
C.B. SANT JOSEP

La Llosa Artés afrontava amb il·lusió la visita del Sant Josep, segon classificat, amb la intenció que la victòria els refermés a la zona alta de la taula classificatòria. Precisament va ser per la rellevància del partit que els homes de Toni Mañosas van saltar a la pista amb un excés d’ansietat .El Sant Josep, un equip molt més expert i que a més va trobar-se amb certa connivència arbitral a l’hora d’exhibir la seva duresa defensiva, ho va saber aprofitar durant la primera meitat anant al descans amb un parcial favorable de 33-44.

La reacció artesenca va arribar gràcies a un espectacular tercer quart on van inflingir un parcial de 21-10 al seu rival que els va fer entrar altre cop dins del partit (54-54 a la fi del quart). Els homes de Toni Mañosas van augmentar el seu nivell defensiu i en atac van trobar bones posicions per anotar amb certa comoditat.

El partit s’havia convertit en un anar i venir a les dues bandes i,de fet, fins a quatre minuts per la finalització del matx va ser així. Allí l’Artés va fallar 3 o 4 tirs clars que li haguessin pogut permetre trencar el matx. Això ho va aprofitar el Sant Josep per fer un parcial de 0-8 que va acabar sent determinant. El potent Cerdanyola serà el proper rival dels artesencs.

Estadístiques: http://www.basquetcatala.cat/estadistica/estadistica_partit/2015/037/101...
Font: Regió7

dissabte, 9 abril, 2016 - 16:15