SEDIS HIDROLOGY
53
76
LA LLOSA ARTES

La Llosa Artés va saber aprofitar el mal partit i el descencert del Sedis per inflingir-li una contundent derrota (53-76). El matx no va tenir gaire història i els de Toni Manyosas van imposar el seu ritme des d'un bon inici gràcies al seu exterior i a la força anotadora d'homes com Roger Portella i Albert Llort. El Sedis Hidrology només va plantar cara durant el segon quart, just quan va ser capaç de fer arribar pilotes als seus pivots.
Això, però, no va mantenir-se durant la resta del partit, ja que els bagencs van ser capaços de resoldre aquest problema i els urgellencs no van trobar posicions còmodes de llançament. El partit va començar amb un equip local desconcertat tant en defensa com en atac. L'Artés, sense fer res de l'altre món va començar a agafar bones diferències en el marcador i al final del primer quart ja guanyava per un clar 12-25. Molt havien de canviar les tornes si els de l'Alt Urgell volien tenir alguna possibiliat de guanyar el partit.

L'Artés imposa la defensa

Durant el segon quart el Sedis va intentar canviar les tornes. La seva intensitat va anar en augment i va començar a trobar bones posicions de llançament gràcies a les bones pilotes que rebien els seus homes interiors però això no va servir per retallar les diferències en el marcador ja que el resultat al descans era d'un clar 25-40 a favor dels artesenc.
Una de les claus de la victòria de La Llosa Artés va ser la bona defensa que va exercir l'equip durant la majoria del partit provocant que el Sedis Hidrology fallés molts opcions clares de llançament. Les tornes del partit no van canviar durant la segona meitat i els locals sempre van anar a remolc. Els del Pla de Bages van continuar manant en el marcador i al final van acabar obtenint un clara victòria per 23 punts de diferència.

Font: Regió 7

dissabte, 14 novembre, 2015 - 18:30