SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 88 - LA LLOSA ARTES 81 | CLUB BÀSQUET ARTÉS
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET
88
81
LA LLOSA ARTES

La Llosa Artés va perdre una oportunitat d’or de refermar la gran victòria de la setmana passada contra el Sant Adrià i va perdre a la pròrroga contra un Bàsquet Bisbal que va viure de la inspiració dels seus dos grans anotadors, Montiel, que va fer 34 punts i Mitjans, amb 21.

Des d’un bon inici els homes de Toni Manyosas van anar a remolc. L’Artés va començar força desconcertat i la Bisbal va començar a agafar una bona ratxa anotadora que els bagencs no van saber aturar.Al final del primer quart els del Baix Empordà guanyaven per un clar 27-20. Al segon quart els artesencs van donar més bona imatge i van aconseguir anivellar el joc. La millora en defensa va ser evident i l’equip trobava bones opcions en atac. El resultat de 40-37 al descans deixava el partit totalment obert de cara a la represa. L’inici del tercer quart va tornar a ser bastant dolent i els locals van tornar a prendre un avantatge bastant còmode. Per part artesenca només Portella, Llort i Pepo van mantenir l’equip en atac i les aspiracions de victòria encara es mantenien intactes tot i el resultat de 61-55 de la fi del tercer quart.

Al darrer quart l’Artés altre cop va millorar la seva imatge i va aconseguir reaccionar i es va arribar a un final de partit anivellat. Al final fins i tot els homes artesencs entrenats per Toni Manyosas van tenir el llançament per endur-se el triomf però el van acabar fallant i el partit va anar a la pròrroga.

Al temps afegit es va repetir una mica la història dels inicis del primer i del tercer quart. És a dir, el conjunt empordanès va sortir més concentrat i va començar a agafar avantatges que l’Artés no va poder reduir. Al final, l’encert del conjunt local en els tirs lliures i algunes errades ofensives dels jugadors artesencs van acabar decantant la victòria a favor del conjunt bisbalenc.

Estadístiques:
http://www.basquetcatala.cat/estadistica/estadistica_partit/2015/037/101...

Font: Regió 7

dissabte, 16 gener, 2016 - 15:45