U.B. SANT ADRIA A
100
62
LA LLOSA ARTES

Un Artés que ja no té cap possibilitat de lluitar per l’ascens només va aguantar un quart al Sant Adrià, el primer classificat. Els bagencs van jugar el partit sense cap tipus de tensió, al contrari dels locals, que quan guanyaven de 30 punts encara pressionaven en defensa per guanyar de 40. El partit va quedar totalment trencat al segon quart amb cinc triples consecutius del Sant Adrià que van desorientar completament la defensa artesenca. De fet el resultat de 52-32 al descans ja deixava el peix totalment venut.

Sense capacitat de reacció
El partit ja estava totalment sentenciat ja que mentre que el Sant Adrià jugava molt fort amb la intenció de guanyar de més punts, l’Artés no tenia el seu dia, i jugava relaxat i sense cap tipus d’encert en atac. Només Carrión, amb 15 punts, i Balaguer, que en va fer 13, van mostrar cert encert ofensiu.

El Sant Adrià es mostrava totalment enratxat des de la línia de tres punts i a més també controlava el rebot, motiu pel qual podia anotar en ràpides transicions. Lobo, Nogales i Roura, tots tres amb quinze punts anotats, van ser els tres referents ofensius de l’equip del Barcelonès. Ara, després d’aquesta clara derrota, l’Artés intentarà cloure la lliga a casa amb un bon regust rebent la Bisbal.