Albert Llort i Sergi Carron úniques altes de La Llosa Artés

10 juliol 2015 - 1:00am -- cbartes
 
La Llosa Artés afrontarà una nova temporada a la Copa Catalunya masculina amb un equip que aposta per la continuïtat. Així, els homes entrenats per Toni Manyosas mantenen gairebé la totalitat del bloc que els va dur a ocupar els primers llocs de la classificació a la passada temporada. L'equip només comptarà amb la baixa d'última hora del pivot Nil Deix. Per contra, l'equip incorpora a dos jugadors que han de tenir un rol important a la temporada que ve, l'Albert Llort i el Sergi Carrion.
 
L'Albert Llort és un pívot de 22 anys que prové de La Salle Manresa, on tot i el descens de l'equip lasalià ha completat una gran temporada, sent-ne el referent del joc interior. En Sergi Carrion és un base de 18 anys que prové del Bàsquet Olost, després d'haver passat anteriorment per les categories inferiors del FC Barcelona. 
 
En Sergi Carrion, juntament amb en Roger Portella seran els directors de joc d'aquest equip que es completa amb Oriol Sensat, Carles Jordà, Sergi Posa, Miquel Barrera i Xavier Balaguer a les posicions exteriors; i Pepo Burgès, Jordi Pujolreu, Albert Illa i Albert Llort a les posicions interiors.
 
L'equip començarà els entrenament el 24 d'agost, un mes abans de l'inici de la temporada oficial, el dia 20 de setembre.
Tag: