Cadet i infantil masculí al torneig de Vic

7 desembre 2015 - 1:16pm -- cbartes
El cadet (dreta) i l'infantil (esquerrra) a l'entrega de trofeus

Cap de setmana intens pels cadets i infantils masculins del club a la ciutat de Vic que aprofitaven la parada del pont per seguir gaudint del bàsquet al Torneig Ciutat de Vic.

L'infantil masculí Vila Construccions Artés es va desplaçar a Vic el dissabte dia 5 de desembre per disputar el torneig. Durant el matí van poder jugar dos partits, primer contra el Molins de Rei i seguidament contra el Cabrera. Després d'un bon dinar els infantils van disputar l'últim partit del grup contra les Franqueses i als vols de les 5 de la tarda va jugar el seu últim partit del torneig contra el CN Terrassa. Tot i que el Vila Cconstruccions va quedar en 8à posició, la cara de satisfacció dels jugadors podia resumir molt bé com s'ho van passar al torneig.

El dia següent era el torn del cadet masculí Terra Salada Artés. Durant el matí van jugar dos intensos partits i molt igualats contra l'Igualada i el CN Terrassa. Després de dinar, es van desplaçar al pavelló de l'Ausoneta per a disputar l'últim partit del grup contra el Castellar. Al mateix pavelló van poder lluitar pel primer lloc del torneig i després d'un emocionant partit contra el Molins de Rei, el Terra Salada Artés es va endur el partit i va quedar campió del torneig.

Independentment dels resultats, cal felicitar els dos equips per les bones sensacions del torneig i animar-los a seguir treballant com fins ara i una cosa encara més important, que segueixin passant'ho igual de bé. També agrair al Club Bàsquet Vic per convidar-nos la seu torneig i poder gaudir d'un cap de setmana molt intens de bàsquet.

Tag: