Canvi de Junta al CB Artés

19 gener 2020 - 12:00am -- cbartes

 

El passat dilluns 16 de desembre el CB Artés celebrà la seva Assemblea General de Socis on es va ratificar la nova junta directiva que agafarà les regnes del club pels propers 6 anys. Una nova junta que s'ha estat gestant duran aquest últim any, un cop esgotat el mandat de l'anterior Junta presidida per en Xavier Illa. Un any que ha servit per incorporar nous membres a una Junta que segueix oberta a incorporar a tothom qui tingui ganes de treballar per fer créixer el projecte del CB Artés.

La nova Junta està encapçalada pel nou president, en Santi Perramon, persona molt vinculada al bàsquet català i també al CB Artés on, durant molts anys, ha coordinat equips i guiat a nous jugadors i entrenadores. La nova junta disposarà de la següent estructura:

• President: Santi Perramon
• Vicepresident: Dani Bañeza
• Secretari: David Riera
• Tresorer: Miquel Catany
• Vocals: Albert Illa, Arió Cònsul, David Ponsa, Enric Forcada, Josep Illa, Patrícia Newell, Ramon Costa, Roger Berenguer, Santi Vilramau i Xavier Illa.
 
La nova junta neix amb la voluntat de fer un pas endavant en diferents àmbits del club. Així mateix, un dels primers objectius marcats ha sigut el de potenciar el bàsquet femení. Des d’inicis de temporada, s’han promocionat especialment els partits del sènior femení, s’han fet sortejos durant els partits i partits de diferents equips de promoció del club durant les mitges parts. Això s’ha traduït en un augment de públic i seguiment als partits d’aquest equip, fet que cal seguir treballant.

Alhora, també es manté l’aposta pel primer equip masculí del club. Actualment, el nostre sènior A es troba com a líder destacat del seu grup de Copa Catalunya i amb unes altes possibilitats de competir en una promoció d’ascens a la lliga EBA, una fita mai aconseguida pel club.

Durant aquests primers dies, la nova junta ja està treballant en un canvi d’imatge per la temporada vinent. És per això que s’ha encarregat el re-disseny del nostre escut, adaptant-lo i simplificant-lo a les necessitats actuals. Per altra banda, s’està també pensant un nou equipatge tant per jugadors i jugadores com per la resta d’actius del club

 

 

Tag: