Canvis a les banquetes dels sèniors masculins per a la propera temporada

27 juny 2018 - 1:15am -- cbartes

El CB Artés encara la temporada 2018/19 amb canvis substancials a les banquetes dels seus equips sèniors masculins. En concret, el sènior masculí que un any més disputarà la Copa Catalunya no serà entrenat per en Toni Mañosas a qui després de 4 anys, s'ha rellevat a la banqueta per qui fins ara era l'entrenador del Sènior masculí B de segona catalana, en Jordi Estany. I per suplir la vacant al front del Sènior masculí B es comptarà amb la presència d'en Txus Marsal.

En Jordi Estany ja va estar al front del Sènior masculí A les temporades 2011-12 i 2012-13, aconseguint en la primera d'elles l'últim ascens del CB Artés a Copa Catalunya, i després de dos anys fora del club va tornar la temporada 2015-16 per fer-se càrrec del sènior masculí B a 2a Cat. Catalana. Per aquest nou repte al davant del sènior masculí en Jordi comptarà amb el mateix bloc de jugadors que van acabar la temporada passada, amb l'única baixa de l'Albert Llort que serà coberta amb l'incorporació de l'Arnau Cumelles, un jove pivot provinent del júnior preferent del Bàsquet Manresa.

En Txus Marsal prové de l'AE Sallent on era el coordinador i entrenador del sènior masculí de 3a Cat. Catalana fins la temporada passada.

D'altra banda, des del CB Artés volem desitjar-li tota la sort del mon al Toni Mañosas en tots els projectes en què participi. Des del club estem molt contents d'haver pogut comptar amb ell en aquestes últimes quatre exitoses temporades i tant de bo que en un futur els nostres camins es puguin tornar a creuar.

Tag: