La Llosa Artés tanca l'equip per la temporada que ve amb 4 noves incorporacions

4 juliol 2014 - 12:34pm -- cbartes
 

El primer equip del CB Artés que una temporada més disputarà la Copa Catalunya, i després de conèixer les baixes d'en Pau Feliu, Gerard Vinyas, Genís Coletas i Edu Burgès, presentarà 4 novetats de cara a la temporada vinent:

- David Yuste. Base berguedà de 18 anys provinent del Bàsquet Berga on tot i la seva joventut ha liderat l'equip a Primera Catalana durant les dues darreres temporades.
- Xavier Balaguer. Aler surienc de 20 anys provinent de l'ASFE de Copa Catalunya, equip on va jugar la temporada passada després d'haver debutat en categoria sènior a les files del CB Santpedor.
- Nil Deix. Pivot manresà de 18 anys també provinent de l'ASFE de Copa Catalunya on va acabar la seva primera temporada com a jugador sènior; temporada que va començar al CE Sant Nicolau de Sabadell (2a Catalana).
- Jordi Pujolreu. Pivot artesenc de 17 anys que torna a casa després de passar les últimes temporades a l'equip júnior de l'ASFE Sant Fruitós, on tot i la seva joventut va debutar amb l'equip de Copa Catalunya al llarg de la passada temporada.
 
Aquestes incorporacions representen una clara renovació de l'equip, amb joves jugadors, que dirigits per en Toni Mañosas, esperem poder gaudir durant molts anys a casa nostra. Així doncs, la plantilla de La Llosa Artés per a la temporada 14/15 estarà formada per Roger Portella i David Yuste (bases); Carles Jordà i Oriol Sensat (escortes); Edu Boja i Xavier Balaguer (alers); Albert Illa, Pepo Burgès, Aleix Demunt, Nil Deix i Jordi Pujolreu (pivots).
 
Per acabar, volem aprofitar aquestes línies per agrair als jugadors que ens deixen aquest estiu els bons moments que ens han deixat durant les últimes temporades en què han format part de la família del CB Artés.
Tag: