Obrim les inscripcions del Tecnibàsquet

9 juny 2020 - 1:18am -- cbartes

 

Després de l'ajornament de l'edició d'aquest estiu del Campus Rafa Martínez al CB Artés ens hem reinventat i hem creat el Tecnibàsquet per poder seguir gaudint del bàsquet durant aquest estiu. El Tecnibàsquet neix per adaptar-nos a la realitat que estem vivint aquest estiu i seran unes Jornades de Tecnificació que es combinaran amb diferents activitats de lleure. Aquestes jornades van dirigides a nois i noies nascuts entre el 2004 i el 2010 i es desenvoluparan en grups reduïts i seguint totes les mesures sanitàries que cal prendre per tal de fer front a la pandèmia que estem vivint. Per tant, les places son limitades.

El Tecnibàsquet Artés es celebrarà de 9 a 13h durant dues setmanes: del 29 de juny al 3 de juliol i del 6 al 10 de juliol. El preu per una setmana és de 65€ i de 120€ per les dues setmanes.

La direcció del Tecnibàsquet Artés correrà a càrrec d'en Martin Momotiuk amb qui portem organitzant les 12 edicions del Campus Rafa Martínez. Per més informació ens podeu escriure a l'adreça de correu del Tecnibàsquet (tecnibasquet@cbartes.net) o bé ens podeu trucar o escriure al telèfon 607494629.

El formulari per fer inscriure-us al Tecnibàsquet Artés el podeu trobar aquí.

Sentint-ho molt només tenim disponibles molt poques places. Tot i que intentarem tancar les inscripcions a mesura que omplim pot ser que no hi siguem a temps, per tant no assegurem que tothom qui s'inscrigui pugui tenir plaça. Les adjudicarem per ordre d'entrada i us la confirmarem per correu. La resta quederan en llista d'espera, disculpeu les molèsties

 

Tag: