Víctor Berenguer, Històric del Bàsquet Català

2 maig 2016 - 1:00am -- cbartes

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc el reconeixement com a Històric del Bàsquet Català a en Víctor Berenguer Bisbal, expresident del CB Artés durant els anys 90 i inicis del segle XXI, on juntament amb en Josep M. Comas van liderar el club durant una de les èpoques més difícils del bàsquet artesenc. Gràcies a gent com ells i a tots els col·laboradors d'aquella època el bàsquet a Artés va seguir arrelant fins arribar a ser un club de referència a la nostra comarca.

Al final el guardó ha estat entregat pel secretari de la Federació Catalana de Bàsquet al descans de la Final del Campionat de Catalunya Cadet Preferent que s'ha disputat a Sant Fruitós de Bages. Aquesta distinció la dóna cada any la Fundació del Bàsquet Català a persones que han deixat una forta empremta en la història del bàsquet, al llarg d’una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al bàsquet català.

Gràcies Víctor per tota la feina feta i per la que encara segueixes fent!

També volem agrair a la comissió organitzadora de "Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet 2016" pel detall que ha tingut amb el Víctor en l'acte on ha rebut el guardó; i felicitar a en Jaume Ambròs un altre home de bàsquet vinculat a l'Escola Paidos de Sant Fruitós que aquest any també ha rebut la distinció d'Històric del Bàsquet Català.

Tag: